PZ RE-INTEGRATIE

VERZUIMPREVENTIE, MEDIATION, REÏNTEGRATIE EN  OUTPLACEMENT

Even voorstellen


Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Leo Zeepvat, met mijn marketing achtergrond als basis ben ik in 1974 begonnen als intercedent bij ASB uitzendbureau. Na 24 jaar bij uitzendondernemingen gewerkt te hebben, ben ik in 1998 als interimmanager aan de slag gegaan en heb een aantal bijzonder uitdagende en vooral leerzame projecten uitgevoerd. In 2001 zijn wij PZpartners gestart, een werving en selectiebureau voor personeel van- en voor intermediairs. Het zoeken naar vacatures en het plaatsen van mensen zit dus echt in het bloed.

Als rasechte ouderwets "opgevoede" intermediair met nieuwe ideeën ben ik me zeer bewust van deze uitzonderlijk mooie uitdaging om nu niet meer vanuit de opdracht W&S, maar vanuit de kandidaat te werken.

De formule van PZre-integratie wordt als Franchiseformule in de markt gezet omdat je als ondernemer dicht bij je klanten en afzetmarkt moet wonen om een groot en adequaat netwerk op te kunnen bouwen. Als Franchisegever is mijn grootste uitdaging de franchisenemers met raad en daad terzijde te staan bij het ontwikkelen van lokale ondernemingen.

Met bijna 40 jaar ervaring als intermediair, opleider, coach en ondernemer is voor mij en mijn collega's het behalen van resultaten de beste motivator.

Onze grote kennis van de arbeidsmarkten/bedrijven in diverse regio's draagt bij aan het succes om kandidaten snel door te plaatsen. Daarnaast werken wij regionaal samen met andere W&S bureaus om zo snel als mogelijk tot een voor u goed resultaat te komen.


Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
Confucius